John Skanefors

John Skanefors

Pre-sales och Applikationskonsult

Arbetsmiljön är för mig riktigt bra och jag tycker att engagemanget bland mina nära kollegor är fantastiskt.

John Skanefors - Pre-sales och Applikationskonsult

Min resa 
Jag har arbetat med kundsupport i princip i hela mitt vuxna yrkesliv i olika roller och branscher. Jag började min karriär på ett callcenter i Östeuropa som en supportmedarbetare, innan jag var färdig där hade jag hunnit arbeta som både Team Lead och Kvalitetsanalytiker. Efter att jag flyttade tillbaka till Sverige arbetade jag inom fastighetsbranschen i en kort period innan jag tillslut hamnade på Visma i Augusti 2019. 

Min väg in i Visma kom genom att en vän som jag träffade under min tid i Östeuropa hade fått arbete på Visma och rekommenderade mig att söka en tjänst här. 

Livet på Visma
Visma är ett väldigt stort företag vilket gör att man kommer i kontakt med människor från hela världen. Jag tycker att man får känslan både av att det är ett stort företag men även att det finns en gemenskap i våra mindre teams. Arbetsmiljön är för mig riktigt bra och jag tycker att engagemanget bland min nära kollegor är fantastiskt. 

Utanför jobbet
När jag inte arbetar spenderar jag min tid på att träna, lyssna på musik, spela dataspel, läsa och laga mat / baka. Jag tycker det är väldigt intressant att hålla mig uppdaterad angående vad som händer ute i världen.

En vanlig dag 
Jag har en delad roll som Pre-sales och Applikationskonsult. Min uppgift är bland annat att hålla demomiljöer uppdaterade, göra säljdemos för kunder, hjälpa befintliga kunder att använda vårt verktyg så effektivt som möjligt, onboarda nya kunder i våra system och skapa nytt utbildningsmaterial.


Förmiddag 
Jag kliver upp klockan 06:00 och åker direkt till gymmet. Vid klockan 09:00 är jag färdigtränad, duschad och redo för jobb. Oftast börjar jag mina dagar genom att kika i min inkorg samt att göra en to-do-list för dagen. 

Eftermiddag 
Jag äter oftast medan jag jobbar och spenderar sedan min lunchrast med att ta en långpromenad. Efter lunchen så blir det oftast något möte, lite arbete med någon implementation / demo och förmodligen en del till mail. 

Kväll 
Kvällen spenderar jag oftast på att läsa lite, kolla på någon serie, lyssna på musik alternativt spela.

Hittar du inte den lediga tjänst du söker?

Skapa en JobAlert och få ett meddelande per post
när nya lediga jobb finns!

Skapa en JobAlert