Liza Brännström

Liza Brännström

Customer Success Manager

Jag är omgiven av fantastiskt kompetenta kollegor och chefer som lyssnar och som delar med sig av sina erfarenheter.

Liza Brännström - Customer Success Manager

Min resa

Jag har under hela mitt yrkesverksamma liv arbetat med service i ett flertal olika roller och branscher. Det som driver mig är att verkligen få göra skillnad för kunderna och att vi tillsammans når resultat över förväntan. Oavsett om det handlar om att få ut maximalt av ett system, automatisera processer eller öka medarbetarnöjdheten för vem vill inte arbeta för en attraktiv arbetsgivare?

Något jag inte hade jobbat med innan jag började på Visma var Talent Management. Ett område som ligger mig varmt om hjärtat och jag tänkte när jag såg annonsen att den tjänsten måste jag bara ha. Snacka om att förena det bästa av två världar, ja eller tre…

  1. Customer Success – Det finns inget bättre om ni frågar mig! Att få stötta kunder i deras resa och utgå från där de står idag och ta dem till nya höjder.
  2. Talent Management – Klart alla vill jobba på ett företag som identifierar talanger, som satsar på sina medarbetare och motiverar dem, samtidigt som de ser till att de får den kompetensutveckling de behöver så att de kan uppnå sin fulla potential.  
  3. Visma - lever som de lär! Mer dedikerade, ansvarstagande, inkluderande och företagsamma kollegor och ledare får man leta efter.

Livet på Visma

Att arbeta på Visma är för mig en ständig utvecklingsresa. Jag lär mig något nytt varje dag då den ena dagen sällan är den andra lik. Jag har en fantastisk kundportfölj med organisationer som verkar inom olika branscher och som har olika behov. Jag är omgiven av fantastiskt kompetenta kollegor och chefer som lyssnar och som delar med sig av sina erfarenheter.

Utanför jobbet

För att inte bli för stillasittande har jag som målsättning att gå minst 10 000 steg per dag. Hinns det inte med på lunchen så får det bli på kvällen mellan skjutsning till barnens träningar. Trädgårdstokig är jag också. Så när jag inte umgås med familjen så blir det en ljudbok i öronen (varför inte passa på att lära sig något nytt?) och ogräsrensning på schemat.

En vanlig dag

I rollen som Customer Success Manager är jag ansvarig för våra kundrelationer. Ser till så att våra kunder får ut mesta möjliga av deras investeringar, samt att identifiera nya behov och hur vi kan vara behjälpliga. Såhär kan en arbetsdag se ut för mig:

Förmiddag

Jag börjar dagen med att gå igenom min mailkorg. Gärna till frukosten, så att jag vet om något brådskande dykt upp. Sen förbereder jag mig inför ett eller flera kundmöten genom att läsa föregående mötesprotokoll, kollar igenom eventuella supportärenden och noteringar från operativa möten. Pratar ihop mig med mina kollegor för att samla in allt som kan vara värdefullt för kunden att ta del av.  

Eftermiddag

Med frisk luft i lungorna efter en oftast ganska blåsig lunchpromenad kopplar jag upp mig på mötet med kund. När mötet är klart summerar jag det och informerar berörda kollegor om något ska tas action på och planerar in aktiviteter. Jag avslutar arbetsdagen med att gå igenom min att-göra-lista och planera nästkommande dag.

 

Hittar du inte den lediga tjänst du söker?

Skapa en JobAlert och få ett meddelande per post
när nya lediga jobb finns!

Skapa en JobAlert