Adam Brunt

Application Consultant

Man kan alltid förlita sig på kollegor med samma drivkraft, ambitioner och talang som ihop med engagerade och drivna kunder drar projekten i mål tillsammans!

Adam Brunt - Application Consultant

Min resa

Jag har varit otroligt lyckligt lottad med min karriär hittills. Med början som en butiksarbetare under universitetsåren, till examinering, till att bli applikationskonsult på Comenius (innan det förvärvades av Visma). Jag har varit tursam i den meningen att jag har befunnit mig i rätt sammanhang vid rätt tidpunkt med rätt personer, ibland utan att veta vilka dörrar som de samtalen skulle komma att öppna upp för mig. När jag började min roll var jag ung, relativt nyexad från universitetet och jag kommer alltid att minnas mina första veckor när jag tänkte "Jag kan inte vara som de här människorna, jag klarar inte av att göra det dem gör!". När jag såg erfarna och kompetenta kollegor “in action” var jag så långt utanför min comfort zone. Men, jag måste ha gjort något rätt för jag har nu arbetat i den här rollen i 8 år och är redo att gå ur min comfort zone varje dag!

 

Livet på Visma

Livet på Visma är utan tvekan en vardag i högt tempo. Från projekt, kundmöten och interna aktiviteter - ingen dag är den andra lik - vilket är bra! Man kan alltid förlita sig på kollegor med samma drivkraft, ambitioner och talang som ihop med engagerade och drivna kunder drar projekten i mål tillsammans!

Utanför jobbet

Jag är pappa till två pojkar som är enäggstvillingar, så dessa är mitt huvudfokus utanför jobbet, men min fru är ett helgon och låter mig fortfarande behålla min kärleksaffär som jag har med golfen. Jag är väldigt social och älskar att vara ute med vänner, äta fantastisk mat och uppleva så mycket jag kan. Jag gör fortfarande det här så mycket som möjligt, men jag har två mini-me's som får följa med vart jag än går.

En vanlig dag

En vanlig dag på Visma är inte den andra lik!

På förmiddagen

Mina morgnar brukar börja med en kaffe och pratstund med kollegor och genomgång av min kalender och mejl. Livet går non-stop för tillfället, så efter morgonens drabbningar med mina pojkar är det alltid härligt att börja arbetsdagen på ett lugnare sätt och förbereda mig på allt som komma skall. Att arbeta från Storbritannien, och med kunder inte bara i Storbritannien utan över hela Europa, innebär i allmänhet att mina första möten inte är alltför långt borta (online och från hemmakontoret).

På eftermiddagen

För tillfället, i och med pågående implementeringsprojekt, pågående support till kunder och att försöka vara så involverad i så mycket som möjligt internt, är jag en möteshoppare men jag älskar verkligen det liv och energi det medför. Med workshops, support och kommunikation med kunder och interna stakeholders fylls mina dagar.

Kvällen

Om jag inte reser med jobbet så börjar min kväll med att jag umgås med mina söner. När jag kommer hem är pojkarna så exalterade och det är verkligen min mest värdefulla tid på dagen. Om jag är ute och reser byggs den ömsesidiga längtan tills vi återses upp under min frånvaro och det är fantastiskt när vi väl sedan ses! Efter att alla har lugnat ner sig, och vi har druckit vårt te, brukar vi spendera lite tid på att chilla och leka och sedan läser vi tillsammans innan läggdags. När detta väl är gjort är det vanligtvis två utmattade föräldrar som sitter i soffan, med ett glas vin och tittar på serier i överflöd - vi tittar sällan på film eftersom vi inte klarar av att vara vakna så länge!

Hittar du inte den lediga tjänst du söker?

Skapa en JobAlert och få ett meddelande per post
när nya lediga jobb finns!

Skapa en JobAlert