Herman Westby

Business Development Manager

På Visma Talent Solutions hittar du en mycket social och inkluderande kultur bestående av kunniga kollegor.

Herman Westby - Business Development Manager

Min resa

Min väg till Visma har varit en fantastisk personlig upplevelse. Efter min praktik på TietoEVRY, med inriktning på konceptutveckling inom Financial Solutions, insåg jag att det fanns ett genuint intresse för att ta reda på vad för, och hur, teknik kan hjälpa företag och människor att växa tillsammans. När jag studerade på BI Business School tittade jag på hur kompetens, kultur och strategi samverkar med varandra och hur dessa områden är avgörande för att företag ska utvecklas med sina anställda. Under epidemin arbetade jag som pre-sales-konsult på Innovationsstöd för IT-företag och blev snabbt förälskad i hur jag kunde hitta rätt tekniktjänster och lösningar för företag. Jag fick plötsligt ett samtal från en kontakt jag träffade när jag presenterade mina resultat från mina studier, som fann det, tillsammans med min arbetslivserfarenhet, relevant för en tjänst på Visma. Nu är jag glad över att ha hittat platsen där jag kan använda alla dessa erfarenheter - som Business Development Manager i Visma Talent Solutions.

Livet på Visma

På Visma Talent Solutions hittar du en mycket social och inkluderande kultur bestående av kunniga kollegor. Du hittar alltid den hjälp du söker, diskussioner du önskar delta i och fantastiska erfarenheter att lära av, både sociala och arbetsrelaterade. Kontoret som jag utgår ifrån ligger i Oslo, men jag har en hybrid modell att arbeta på då detta ofta passar min roll.

Utanför jobbet

Jag har alltid varit intresserad av teknik och jag har byggt mina egna datorer sedan jag var ung. Detta intresse finns fortfarande och jag försöker alltid hänga med i den senaste tekniken, både hårdvara och mjukvara. Det finns också en deltidsgamer i mig, eftersom jag och mina vänner höll kontakten på detta sätt under pandemin. Nuförtiden föredrar vi att träffas personligen istället. Det är alltid intressant att hitta nya sätt att utvecklas professionellt och jag håller just nu på med webbstudier på MIT Sloan inom digital affärsstrategi.

En vanlig dag

En vanlig dag på jobbet består främst av möten med andra människor och en hel del kaffe.

På förmiddagen

Kaffe, förberedelser inför möten, följa ny utveckling på marknaden.

På eftermiddagen

Kaffe, hitta nya prospekt och jobba med befintliga affärer, lunch - alltid härligt att äta lunch tillsammans med kollegor på kontoret!

Kvällen

Kaffe, gå igenom arbetsdagen, vad kan göras bättre?

Hittar du inte den lediga tjänst du söker?

Skapa en JobAlert och få ett meddelande per post
när nya lediga jobb finns!

Skapa en JobAlert