Maurice Eppenga

Product Business Analyst

Här får man uppleva olika kulturer och jobbar mest på distans. Man ges mycket flexibilitet och självständighet att utföra sitt arbete.

Maurice Eppenga - Product Business Analyst

Min resa

Med en magisterexamen i psykologi i bakfickan började jag att arbeta på en HR-avdelning där jag stöttade HR Business partners. Här lärde jag mig om HR-processer och alla dess utmaningar och utvecklade ett intresse för HR-system. Detta ledde mig till en ny tjänst på Visma | Raet som produktkonsult. Nu stod jag på andra sidan av processerna och gjorde implementeringar och optimeringar för rekryteringsmjukvaran EasyCruit. Efter att ha gjort detta i tre år fick jag chansen att gå med i EasyCruits produktutvecklingsteam som produktaffärsanalytiker. Med min HR-erfarenhet och produktkunskap i EasyCruit utgjorde jag ett värdefullt tillskott i teamet och började att arbeta på Visma Talent Solutions (VTS) under sommaren 2021.

Livet på Visma

Att arbeta i en internationell miljö som i Visma Talent Solutions (VTS) skiljer sig ganska mycket från mina tidigare jobb. Här får man uppleva olika kulturer och jobbar mest på distans. Man ges mycket flexibilitet och självständighet att utföra sitt arbete. Att arbeta på distans medför också en del resor eftersom det ger mervärde att träffa sina kollegor personligen. Det ger oss möjlighet att göra några brainstormsessioner live och vi lär känna varandra även utanför jobbet. För mig innebär detta att regelbundet besöka Oslo och Riga för workshops och teamevenemang. Dessutom hade vi nyligen ett företagsevent i Berlin, där vi hade en helg full av mat, dryck och roliga aktiviteter. Det kommer att vara en tradition att hela bolaget träffas en gång om året och jag ser redan fram emot nästa resa!

Utanför jobbet

Utöver vanliga (och roliga) aktiviteter som att umgås med familj och vänner, har jag en stor passion för musik. Jag gillar att spendera en stor del av min fritid med att upptäcka, lyssna på och diskutera musik. Nyligen köpte jag till och med lite DJ-utrustning till mig själv så att jag kan lära mig att smälta samman mina favoritlåtar till en kontinuerlig mix.

En vanlig dag

En vanlig arbetsdag på jobbet arbetar jag med många olika stakeholders. Jag utgår ifrån återkoppling på produkten från kunder, CSM:er (Customer Success Managers) och konsulter och diskuterar bästa lösningen med våra UX-designers och utvecklare så att vi kan finjustera en ny funktion. Produktägaren och jag diskuterar färdplanen och övergripande framsteg. Detta gör min dag väldigt varierande och interaktiv.

På förmiddagen

Jag börjar dagen med vår dagliga scrum-session där vi delar upp våra aktiviteter för den dagen och ber om hjälp om det behövs. Efteråt stämmer jag av med utvecklare för att diskutera en ny funktion som jag skulle vilja se framtagen för verktyget. Efter att ha samlat in teknisk feedback om vad som är möjligt kan jag diskutera användargränssnittet med vår UX-designer.

På eftermiddagen

Jag brukar ha ett möte med mina tidigare kollegor på Visma|Raet för att diskutera utvecklingen av EasyCruit och samla in feedback från deras kunder. Resten av dagen kommer jag att omvandla den återkopplingen till föreslagna åtgärder till våra utvecklare och svara på e-postmeddelanden.

Kvällen

Efter att jag har stängt ner min bärbara dator tar jag ut hunden på en promenad och lagar middag tillsammans med min flickvän. Vi tittar på en film eller så tar jag på mig hörlurarna och lyssnar på musik.

Hittar du inte den lediga tjänst du söker?

Skapa en JobAlert och få ett meddelande per post
när nya lediga jobb finns!

Skapa en JobAlert